HET GEVOEL VAN THUIS!

HET GEVOEL VAN THUIS!

Willem II Betrokken nodigt in samenwerking met Willem II 1000 mensen uit om de wedstrijd Willem II – PEC Zwolle bij te wonen. Met de Kerstgedachte in ons achterhoofd gaan we op zaterdag 16 december rondom de wedstrijd deze mensen een bijzondere avond geven door ze het warme gevoel van de ‘Willem II familie’ te laten beleven. We hebben tien projecten geselecteerd die allen 100 ‘wildcards’ hebben ontvangen, waarmee ze 100 cliënten, bewoners, deelnemers of vrijwilligers het ‘Gevoel van Thuis’ kunnen geven. 

Deze tien organisaties zijn slechts een greep uit de sociaal-maatschappelijke organisaties en initiatieven uit Tilburg en omstreken welke Willem II Betrokken omarmt. Door middel van deze bijzondere actie zet Willem II Betrokken deze organisaties en mensen in het zonnetje. Het is een unieke kans voor Willem II Betrokken om te laten zien wat er gedaan wordt binnen de Tilburgse samenleving en welke projecten zij omarmen. Bovendien bezoeken we alle projecten – samen met Kingo, een speler of ander clubicoon – en geven we de maatschappelijke initiatieven hiermee een gezicht. 

Organisaties die een wildcard ontvangen zijn: Playing for Succes, Libra Revalidatie & Audiologie, Op de Stip (Campus 013 & Koning Willem II College), Quiet, Met je Hart, Amarant, Wijkraad Zuiderkwartier, IMC Weekendschool, ASVZ en Scoor een Boek (De Stappen). 

Hoe geven we deze mensen het Gevoel van Thuis? 

De warming-up
Samen met een Willem II-speler of ander clubicoon en mascotte Kingo hebben we de Wildcard persoonlijk afgeleverd bij alle initiatieven. Zo heeft Kingo een bezoek gebracht tijdens een inloopochtend van Quiet en heeft Mattijs Branderhorst de deelnemers van Playing for Succes verrast tijdens een rondleiding. 

De wedstrijd
De wedstrijddag staat in het teken van het ontzorgen van deze bijzondere mensen. Zij staan die dag centraal. Zo worden de bewoners van Amarant door Kingo en de Kerstman met een bus opgehaald en weer thuisgebracht. In het Koning Willem II stadion ontvangt iedereen een warme kerstmuts. 

De nabeschouwing
Van de hele dag wordt een mooie reportage gemaakt. Van het ophalen van de bewoners van Amarant tot de wedstrijdbeleving van deze 1000 mensen. Deze reportage wordt op social media gedeeld op Eerste Kerstdag.

 

Laatste nieuws