Geslaagd G-toernooi bij ADO Den Haag

Geslaagd G-toernooi bij ADO Den Haag

Op zondag 28 april stond er voor het G-elftal van Willem II een bezoek aan het Cars Jeans Stadion op het programma. In Den Haag stonden er twee wedstrijden tegen de G-Storks gepland. 

Na een warm ontvangst gingen beide teams zich opmaken voor de wedstrijd. Zowel Willem II als ADO maakten twee teams van acht spelers om een mini-toernooi te kunnen spelen. Om 11.30 uur betraden de teams het veld onder oog van alle toeschouwers om vervolgens af te trappen voor het eerste duel.

Zowel de Tilburgse G-spelers als die uit Den Haag begonnen fel aan de wedstrijd. Met mooie acties, voorzetten en goals was het voor zowel de spelers als het publiek genieten geblazen. Na twee wedstrijden voor doelpunten floten de scheidsrechters voor een drinkpauze. Dit was ook het signaal om te wisselen. Ook in de volgende duels gingen de teams gelijk op waarbij er wederom flink op los werd gescoord. Vlak voordat het met bakken uit de lucht kwam, zochten de deelnemers na het laatste fluitsignaal de kleedkamer op.

Na een welverdiende lunch in de Ooijevaar was het tijd voor een rondleiding waarbij de deelnemers van beide teams mee werden genomen door alle ruimtes van het Cars Jeans Stadion. Hierna was het tijd om weer terug naar Tilburg te gaan. Voor alle spelers was het een dag om nooit meer te vergeten!

Willem II Betrokken dankt ADO Den Haag in de Maatschappij voor de samenwerking en de gastvrijheid!

Laatste nieuws