Football Memories organiseert symposium

Football Memories organiseert symposium

Op 7 oktober 2021 organiseren Willem II, Willem II Betrokken en de Bibliotheek LocHal een symposium over het project Football Memories in de LocHal. In een veelzijdig programma wordt er door de deelnemers kennis gemaakt met de achtergronden en ervaringen van Football Memories. 

In een middagvullend programma wordt er onder leiding van dagvoorzitter én Willem II-supporter Jeroen Latijnhouwers ingegaan op onderwerpen als maatschappelijke betrokkenheid in de sport, hoe het brein werkt bij het ophalen van sportherinneringen en uiteraard het project Football Memories zelf. Met gastsprekers als Rolph Dols (Gemeente Tilburg), Martin van Geel (Willem II), Aukje Geubbels (Eredivisie), Robin van den Kieboom (GGZ Eindhoven en Tilburg University) en Arjen Pijfers (Football Memories) belooft het een interessante middag te worden. Het symposium wordt afgewisseld met muzikale onderbrekingen en kleine intermezzo's.

Football Memories
Vanaf eind 2018 heeft Willem II de primeur van het project in Nederland. Bedoeling is dat supporters die te maken hebben met ouderdom, dementie, geheugenverlies of eenzaamheid bij elkaar komen. Onder begeleiding van vrijwilligers halen zij herinneringen op over bijzondere gebeurtenissen, hoogte- en dieptepunten en spelers van de club. 

Deelnemen
Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan het symposium. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 25 september.

Het programma is als volgt:
13.00 - 13.30 uur: inloop met koffie en thee
13.30 - 15.00 uur: programma eerste helft
15.00 - 15.30 uur: pauze
15.30 - 16.45 uur: programma tweede helft

Wil je er bij zijn? Aanmelden kan hier.

Toin Damen

Laatste nieuws