EVEN VOORSTELLEN…

EVEN VOORSTELLEN…

Willem II is een club met een rijke voetbalhistorie en heeft de ambitie om aantrekkelijk voetbal op het hoogste niveau te spelen. Het heeft een bewezen grote aantrekkingskracht op veel mensen in Tilburg en omgeving. Dat gaat verder dan supporter zijn bij de wedstrijden.

Het blijkt dat de club, het stadion en de inzet van spelers ook prima geschikt is om jeugd en jongeren positief te motiveren en te stimuleren om een stap in hun leven te zetten. Bestaande projecten voor specifieke doelgroepen zoals Playing for Success, Op de Stip, Fit & Fun die momenteel al bij Willem II draaien laten mooie resultaten zien en vragen om uitbreiding. De mogelijkheden zijn nog lang niet uitgeput en Willem II heeft de ambitie om zich als een club te profileren met een sociaal-maatschappelijk gezicht. Een club die in Tilburg e.o. verbindt ook voor degene die een beetje extra hulp nodig hebben.

Onlangs is de stichting Willem II Betrokken opgericht om met name projecten mogelijk te maken waardoor jeugd en jongeren net een extra stapje kunnen doen. Hierdoor krijgen ze net iets meer kansen hebben in de maatschappij. Dat doen we door gebruik te maken van het stadion, de inzet van spelers als rolmodel waarbij we ook een appel doen op bedrijven en particulieren om ons te ondersteunen. Want Willem II Betrokken is van, voor en door de stad. We gaan er iets moois van maken waarbij Tilburg en Willem II zijn maatschappelijk betrokken kant aan u laten zien.
 

Laatste nieuws