Eerste certificaten Playing for Success weer uitgereikt

Eerste certificaten Playing for Success weer uitgereikt

Vorige week vond de diploma-uitreiking van ronde 1 van Playing for Success plaats. In het Koning Willem II stadion kregen de deelnemende kinderen verspreid over drie verschillende dagen hun welverdiende certificaat uitgereikt. Uiteraard was mascotte Kingo erbij. Daarnaast kregen de kinderen een videoboodschap te zien van Godfried Roemeratoe.

In de videoboodschap feliciteerde Godfried de kinderen met hun certificaat. Zijn handtekening en een handtekening van mascotte Kingo kon op het certificaat uiteraard ook niet ontbreken. 

 

Werken aan persoonlijke doelen
Elf weken lang, één keer per week, werkten de deelnemende leerlingen in het Koning Willem II stadion aan persoonlijke doelen die ze samen met een begeleider opgesteld hebben. Aan deze doelen wordt vervolgens gewerkt door middel van allerlei speelse activiteiten rondom taal, rekenen, begrijpend lezen, samenwerken, ICT en sociale vaardigheden. Na het behalen van deze doelen, ontvangen de kinderen hun certificaat.

We willen alle kinderen uit ronde 1 van Playing for Success bij deze feliciteren met hun certificaat en veel succes wensen met hun vervolgstappen! Komende weken start er een nieuwe groep bij Playing for Success. Ook zij gaan in het Koning Willem II stadion volop aan de slag met hun persoonlijke leerdoelen. 

Willem II Media

Laatste nieuws