Een wedstrijdshirt van de derby aan jouw muur?! 

Een wedstrijdshirt van de derby aan jouw muur?! 

De winterstop is weer voorbij en de competitie start gelijk goed. Zondag neemt Willem II het in de Brabantse Derby op tegen NAC Breda. Wil jij een unieke herinnering van deze kraker aan jouw muur? Dat kan! De gedragen én gesigneerde wedstrijdshirts van de Tricolores worden namelijk online geveild voor het goede doel! 

Steun Willem II Betrokken en de realisatie van een blindentribune! 
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Willem II Betrokken. De eigen maatschappelijke stichting van de club groeit hard. In de tweeënhalf jaar dat de stichting bestaat, zijn projecten als Scoor een Boek! en Playing for Success uitgegroeid tot vaste en succesvolle projecten van de stichting en de initiatiefnemers hiervan. Waar Willem II Betrokken zich eerst richtte op kinderen en jongeren, is er nu ook aandacht voor andere doelgroepen. De opbrengst van deze veiling wordt aangewend voor de realisatie van een blindentribune in het Koning Willem II Stadion! Meer weten? Kijk op http://www.wii-betrokken.nl/

Live meebieden!
Alle shirts van de spelers die op het veld staan worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling opent op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdagmiddag om 12:15. Meebieden kan via MatchWornShirt.com - ook vanaf de mobiele telefoon.
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal. Bied mee op MatchWornShirt.com!
 

Laatste nieuws