BEURSVLOER TILBURG

BEURSVLOER TILBURG

Op 17 oktober j.l. vond in het Willem II stadion de Tilburgse Beursvloer voor de 11e keer plaats. Maatschappelijke organisaties en bedrijven uit Tilburg en omgeving, onderhandelen daar gedurende één middag over de meest uiteenlopende (hulp)vragen. Die kunnen gaan over van alles: van menskracht en materialen tot kennis, maar het gaat nooit over geld. In ruil voor hun hulp ontvangen de bedrijven een tegenprestatie die zij interessant vinden. Zo wordt het voor beide partijen een win-winsituatie. 

Voor maatschappelijke organisaties en verenigingen is de Beursvloer een kans om meer te bereiken met minder middelen. Voor bedrijven is het een doeltreffende manier om maatschappelijke betrokkenheid te tonen. 

Willem II is enthousiast over de Tilburgse Beursvloer . Deelname aan de Beursvloer is voor de BVO Willem II dan ook vaste prik. Tot op heden was dat altijd in de rol van aanbieder. Door bijvoorbeeld kaarten voor een voetbalwedstrijd ter beschikking te stellen, kunnen wij iets terug doen voor de stad. Met de stichting Willem II Betrokken hebben we nu ook vragen neer gelegd bij bedrijven en ondernemers die ons kunnen helpen onze doelen te realiseren. En de tegenprestatie……. die laat zich wel raden.` Wil je meer weten over de Beursvloer of zelf ook deelnemen, ga dan naar www.beursvloertilburg.nl

Laatste nieuws