Arjen Pijfers Tilburgs vrijwilliger van het jaar

Arjen Pijfers Tilburgs vrijwilliger van het jaar

Arjen Pijfers is verkozen tot vrijwilliger van het jaar 2022. Bij de verkiezing van de gemeente Tilburg bleef hij vrijdagavond twee andere genomineerden voor. Arjen is verkozen vanwege zijn jarenlange inzet bij Willem II en Willem II Betrokken.

Arjen is al jarenlang een vaste kracht in het redactieteam van Willem II en is de oprichter van Football Memories in Nederland. Sinds Arjen het project van Schotland naar Nederland haalde en bij Willem II startte, heeft hij vele andere clubs geholpen een vergelijkbaar concept op te tuigen. Inmiddels hebben zeventien clubs Football Memories. Football Memories richt zich op het voorkomen van eenzaamheid door betekenisvolle ontmoetingen tot stand te brengen. Ouderen ontmoeten elkaar in het stadion waar ze onder leiding van vrijwilligers herinneringen ophalen over het rijke voetbalverleden van hun favoriete club.

Als vrijwilliger begon Arjen 30 jaar geleden met het schrijven van het jubileumboek over 100 jaar Willem II. Tot op de dag van vandaag is Arjen zeer actief betrokken bij de club. Hij schrijft wedstrijdverslagen en verhalen voor het Tricolores Magazine en is iedere twee weken aanwezig bij Willem II Football Memories.

Door vele vrijwilligersfuncties binnen de club te bekleden werd hij voorgedragen door algemeen directeur Martin van Geel, Suzanne Albregts (Willem II Betrokken) en vrijwilligersco√∂rdinator Jolanda Stevens. 

Arjen, we waarderen al jouw inzet voor de club en feliciteren je van harte met deze prachtige en welverdiende onderscheiding!

Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws