Talentendagen bij de Willem II Jeugdopleiding

Talentendagen bij de Willem II Jeugdopleiding

Op 8 & 15 september organiseert de Willem II Jeugdopleiding weer talentendagen voor spelers geboren in 2011 of 2012. De talentendagen bieden jonge spelers uit de regio de kans om uiteindelijk een plek te scoren in de Willem II Jeugdopleiding. Ben of ken jij iemand die droomt van spelen in het Koning Willem II stadion? Twijfel dan niet langer en meld je aan!

Willem II Vooropleiding
Om onszelf en de kinderen meer tijd te geven om erachter te komen of spelen in de Willem II Jeugdopleiding passend is voor zowel het kind als voor ons, is de Willem II Vooropleiding in het leven geroepen. De Willem II Vooropleiding heeft twee doelen: Het eerste doel is om een beter beeld van de speler te krijgen, om een meer accurate inschatting te maken of de speler past bij de Willem II Jeugdopleiding. Het tweede doel is om zoveel mogelijk kinderen uit de regio groot Tilburg goede training te geven. Idealiter stroomt elk kind de Willem II Jeugdopleiding in vanuit de Willem II Vooropleiding. Om in de Willem II Vooropleiding terecht te komen, stellen wij de volgende eisen:

  • Je bent geboren in 2011 of 2012.
  • Je woont in regio Groot Tilburg.
  • Je voetbalt momenteel bij een amateurvereniging in regio Groot Tilburg.
  • Je hebt een ongelofelijke passie voor voetballen. 
  • Je wilt het maximale uit jezelf halen.

Talentendagen
Om een plek te scoren in de Willem II Vooropleiding kunnen spelers (geboren in 2011 of 2012) zichzelf nu in de kijker spelen tijdens de talentendagen. Op woensdag 8 september wordt een talentendag georganiseerd voor spelers geboren in 2012 en op 15 september voor spelers geboren in 2011. Beide talentendagen vinden om 16.30 uur plaats op het jeugdcomplex van Willem II (Rueckertbaan 207, Tilburg).

Aanmelden kan tot en met 27 augustus via onderstaande button.

Jos Derksen / Toin Damen / Willem II Media

Laatste nieuws