AVEC

 

AVEC is sinds seizoen '18 - '19 maatschappelijk partner van Willem II Betrokken. Voor het Tilburgse bedrijf, dat handelt in hobbyproducten, zijn Willem II en maatschappelijke verantwoord ondernemen een ‘perfect match’

Dat zegt Stefan Lanslots, eigenaar van AVEC. ‘Wij zijn continu bezig met het investeren in grote en kleine goede doelen. Wij ondersteunen vele organisaties in de regio. Als supporter van Willem II en ondernemer in deze stad, is deze samenwerking met Willem II Betrokken dan ook erg logisch.’

AVEC maatschappelijk partner van Willem II Betrokken

V.l.n.r. Berry van Gool (Oud algemeen directeur Willem II), Stefan Lanslots (Eigenaar AVEC), Pieter Jansen (Voorzitter Stichting Willem II Betrokken)

Stefan Lanslots

"Mijn hart ligt al sinds mijn jeugd bij Willem II en de laatste jaren misschien nog wel meer bij Willem II Betrokken. Ik vind het mooi dat wij met Avec op maatschappelijk gebied ons steentje kunnen bijdragen.

Mijn uiteindelijke wens is om samen met Willem II Betrokken een Avec-project te initiëren, iets waar we met zijn allen écht achter staan en onze schouders onder kunnen zetten. AVEC blijft ook het komende jaar graag partner, om initiatieven zoals Football Memories, wat mij misschien wel het meest raakt, mogelijk te blijven maken."

Over AVEC
AVEC maakt hobbyproducten, exclusief voor en in samenwerking met haar klanten. Daarin zijn we de grootste speler van Nederland, misschien zelfs wel van Europa. Al sinds 1995 helpen onze ervaren mensen uit de branche klanten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika in Australië en tot in het Verre Oosten.